Sådan skal loggen udfyldes

Udfyld loggen med den information der er vist i felterne. Det er vigtigt at logge fejl eller mangler på båd eller trailer, det er et spørgsmål om sikkerhed ikke konsekvens.

Det vil være rigtig fint hvis du vil skrive lidt om turen, hvorhen, sigt og hvilken type dyk I har været på. Denne type information er skøn at have til senere brug.

Hvis der er gæster med, skal feltet med medlems nummer udfyldes med ordet: Gæst. Personen, som har modtaget betaling fra gæsterne, skal skrives i rubrikken til dette. Kasserer kan da trække beløbet for gæsterne, fra denne person.

Loggen vil automatisk fortælle dig, hvis der noget du har glemt at udfylde.

Regler og priser

Når klubbens (store)både er i brug, koster det 50 kr. pr. deltagere pr. dag. Dette beløb vil blive afregnet af kassereren vi hjælp af loggen. For at benytte Ægirs (store)både skal der minimum være 4 deltagere fra Ægir. Bådføreren har ansvaret for alle bliver skrevet i logen. For gæster koster det 300 kr. pr deltager pr. dag. Dette afregnes til en af deltagerne fra klubben. Bådenes brændstofforbrug skal afregnes på dagen og skal deles ligeligt mellem alle deltagere. På samme vis deles kørslen til dykkerstedet.

Når bådene blive brugt til elev dyk, skal deltagerne/eleverne kun betales for brændstof. Skriv i et af felterne at det er elevdyk, og kasseren vil justere opkrævningen. Er man ved at lave en test af båden, skal dette ligeledes skrives i et af felterne, da Klubben betaler for forbrugt brændstof.

Men husk! Logbogen skal altid udfyldes, ved alle typer sejlads.

ÆGIR 1

Båden er fra 2017 6,40 meter lang og 2,50 meter bred, og har en 175 HK motor. Den står på en 1500 kg. trailer.

ÆGIR 2

Båden er fra 2002, 6 meter lang og 2,50 meter bred, og har en 115 HK motor. Den står på en 1300 kg. trailer. Bådens længde på trailer er 7 meter og har en højde på 1,90 når bøjlen er lagt ned.